Mässor Concept

Ställa ut på mässa är en stor investering, både när det gäller pengar och tid. Vi gör det enkelt för dig att prestera på topp i en montermiljö som sätter din besökare i centrum. Punktinsatser i monterbyggnation eller helhetsåtagande från idé till mässfärdig monter väljer du. Våra erfarna monterbyggare vet hur mässupplevelser ska levereras.

Formgivning

Oavsett om du har en egen idé på din monter eller vill använda dig av våra kontakter och verktyg för monterplanering kan du vara säker på ett tryggt samarbete. Planering och formgivning är ett viktigt första steg mot en mässupplevelse som stämmer överens med dina förväntningar. Ett viktigt steg för att göra rätt från början. Genom vår mångåriga erfarenhet av monterbyggnation på mässor i både Sverige och utomlands kan vi bidra med många tips på lösningar redan i detta skede. Alltid med utgångspunkt i form och funktion. Vi hjälper dig gärna att rita upp din monter, som planskiss eller i 3D. Vi är vana vid att samarbeta med reklambyråer för att göra verklighet av en kampanjidé.

Monterbyggnation

Monterbyggnation är krävande, den sker alltid under stor tidspress med en mycket tydlig leveranstid. Dessutom är det ofta trångt och många om utrymmet när material ska samsas om transportkanalerna in och ut från mässhallarna. Då är det skönt med en partner som har erfarenhet, som kan planera sitt arbete och inte minst, som har resurser att växla upp personalinsatserna om det visar sig krävas. Giab Concept är en sådan partner med flera flexibla arbetslag redo för ditt monterprojekt.

Utifrån överenskommen monterskiss bygger vi din monter med alla ingående delar. Alltifrån färdiga moduler, möbler, mattor, hyllor, belysning med mera till platsbyggda scener, bardiskar och bord. Du kan komma utvilad och laddad för att göra jobb i montern under de intensiva mässdagarna. Givetvis demonterar vi montern efter mässan. Säkert ungefär samtidigt som du tar tag i dina första uppföljningssamtal från den lyckade mässaktiviteten.

Ljus, bild & media

I en modern montermiljö kombineras ljus, bild och media till en effektiv och säljande helhet som får såväl monterpersonal som besökare att trivas. Giab Concept samarbetar med ledande leverantörer i allt från LED-belysning till storbildsskärmar. Vi har kunskaperna för att integrera enheterna med den övriga monterinredningen. Dessutom gör våra väl upparbetade kontakter och stora inköpsvolymer att vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser.