GIAB koncept var med och byggde butiken i Gallerian i Stockholm för ett par år sedan. Nu 2018 genomgår butiken en uppdatering och vi finns på plats. Det är alltid en utmaning att uppdatera en butik som på dagarna håller öppet och direkt när butiken stänger är vi på plats. Det passar oss bra då vi alltid haft kvalitet i centrum. Samt gör det som för oss är självklart; Städar upp.

Vi skickade dit vår fotograf Herman Lundell för att dokumentera arbetet. Mer om projektet: magnus@giabconcept.se

Mer om Superdry:
Superdry är ett spännande och modernt varumärke där vi koncentrerar oss på produkter av hög kvalitet som blandar amerikansk vintagestil och japansk grafik med brittisk design. Produkterna kännetecknas av högklassiga material, autentiska vintagetvättar, unika dekorationer, världsledande handritad grafik och figursydd passform i olika stilar. Det är just denna särprägel som gör varumärket så exklusivt och som gör att så många internationella kändisar älskar oss.

Superdry har en betydande och växande närvaro runt om i världen med 515 Superdry-länkade platser i 46 länder. Vi har 139 fristående butiker i Storbritannien och i övriga Europa, 208 franchise-butiker och butiker med licensierad försäljning (alla utom en utanför Storbritannien) och 168 koncessioner.