VAR MED OCH BYGG FRAMTIDEN

Vi är ett företag som fokuserar på kvalitet och hållbarhet. Inte bara när det gäller allt vi bygger utan även när det gäller våra medarbetare.
GIAB Concept med Magnus Ivarsson i spetsen jobbar proaktivt och är alltid på jakt efter duktiga snickare och byggledare. Är du en av dem och vill utveckla dig tillsammans med oss. Tveka inte att höra av dig till magnus@giabconcept.se 

Ta del av dessa underbara historier från våra anställda

Stolthet är allt
”Jag har varit med på så många projekt som gjort att jag alltid är stolt över mitt yrkesval”

Vi lämnar som vi kom. En självklarhet för GIAB – ofta en positiv överraskning för kunden
Hantverkare har en förutfattad mening om att de oftast skräpar ner kring både sin temporära arbetsplats och även lämnar den full i sågspån, kablar och allmänt damm. GIAB slår hål på den förutfattade meningen och det har blivit en sådan vana att hålla allt snygg och rent att GIAB blivit synonymt med – ”Vi är, gör och lämnar platsen bättre än när vi kom”

Ett tack SMS blev resultatet av att skapa ett hantverk med känsla
”I Björnklo utanför Tranås skulle byggas med soldäck, en inglasad del, en stor trappa och en platsbyggd bänk. En altan som sticker ut från det vanliga och som lyfter stugan i sin helhet. Giab genomförde jobbet mycket effektivt och detta imponerade inte bara på kunden utan även på grannarna. Kunden var så pass nöjd att hen skickade ett stort tack på sms till snickaren. Ett bra exempel då GIAB har haft en god kontakt med både arbetsledaren och kunden. Det skapade inte bara en bra lösning utan ett enkelt men så värdefullt tack styrkte snickaren. ”


Leenden gav supernöjd kund
”Superdry Täby & Gallerian. Arbetade non stop och klarade tidsplanen och kunden var supernöjd. Vi löste alla problem som uppkom och det var ett kanonroligt projekt.”


Stor hänsyn till kundens egendom gav stor eloge
”Trots att chefen på företaget vi byggde åt var allmänt känd som ganska bitter så fick GIAB´s snickare beröm. Varför, jo han hade lagt lite extra tid åt att bygga en väldigt synlig och funktionell pall under ett fönsterrenoveringsprojekt. Allt för att värna om kundens egendom. Chefen gav en stor eloge till de små detaljerna”


Klara före utsatt tid genom ett välsmort maskineri
”Allt fungerade verkligen som ett rinnande vatten. Det är sammanfattningen av en byggnation av en Oscar Jacobsson- butik i Kungsbacka ledd av GIAB´s Lennie. Rivning och logistik var välplanerad och samarbetet med uppdragsledaren gick mycket bra. Slutresultatet blev inte bara över förväntan för kunden utan vi var även klara före utsatt tid. Detta gjorde att vi kunde finnas på plats tidigare på nästa projekt. Ett bra exempel då detta var min första butik som ansvarig.”


Till och med mamma fick beröm för sin son
”GIAB genomförde ett jobb åt Tranås Dental. Snickare Albin bytte plats på en dörr och flyttade en vägg. Kunden blev så pass nöjd att han pratade om hans kompetens till andra, inklusive Albins egen mamma. Summan, en nöjd kund”


Hög musik, godis och stort leende skapade ett bestående minne
”GIAB´s snickare Eddie hade ansvaret för byggnationen av en Tele2- butik i Kista. Bygget flöt på mycket bra då han aktivt hela tiden fick fundera ut och genomföra egna lösningar. Som alla projekt är det tidspress och näst sista kvällen kom inredningen från leverantören. Mindre panik uppkom men då både GIAB´s Martin och Lennie ringdes in på express kunde allt monteras på plats tills planerad öppning. Från tidig morgon till mycket sen kväll monterade gänget möbler och inredning till mycket hög musik, konstant påfyllning av godis och med ett stort leende på läpparna. Det är ett minne som Eddie kommer bära med sig mycket länge.”